TERMENI DE UTILIZARE

Site-ul www.aparatura-de-laborator.ro se adreseaza firmelor si institutiilor care utilizeaza produse pentru laboratoare din diverse domenii de activitate (producatori autohtoni, cercetare si educatie, medicina, agricultura, mediu).
Acest site a fost conceput ca o noutate in domeniu, fiind inca din anul 2007 unul dintre primele site-uri din Romania, in domeniul aparaturii de laborator, cu produse si preturi prezentate on-line, permanent la dispozitia dumneavoastra ca utilizator, in asa fel incat dumneavoastra ca utilizator intregistrat puteti beneficia de anumite facilitati, in scopul informarii, vizualizarii produselor, pentru a face comparatii de preturi si caracteristici, pentru a estima costurile unui proiect rapid si usor, pentru a primi la solicitarea dumneavoastra noutati si oferte in legatura cu produsele noastre. In acest fel orice angajat al unei institutii sau firme, sau mai multi angajati in acelasi timp, pot accesa site-ul nostru in scopul informarii cu privire la preturi si caracteristici ale produselor, ne pot trimite sugestii sau comentarii legate de produsele noastre, pentru imbunatatirea permanenta a calitatii produselor si serviciilor oferite de noi.
De exemplu, in cazul unor proiecte complexe, activitatea dumneavoastra este simplificata ca utilizator logat, intrucat puteti face permanent modificari legate de costurile proiectului, pana in faza de finantare, dintr-o multitudine de alte posibilitati favorite care raman salvate in contul dumneavoastra de utilizator.De aceea si preturile afisate contin TVA, pentru a avea o estimare  totala imediata a costurilor si pentru a nu depasi bugetul alocat proiectului.
Pentru o mai buna comunicare si operativitate, daca sunteti interesat de produsele noastre, puteti solicita detalii telefonic sau on-line. Pagina fiecarui produs contine si un buton "asistență pe e-mail".

Comenzile se pot face astfel:

- on-line dupa inregistrarea ca utilizator

- la numarul de fax 0232.279899

- pe e-mail la adresa office@telecomed.ro

- in sistemul de achizitii publice SEAP

Indiferent de modalitatea prin care trimiteti comanda (fax, telefonic, on-line sau e-mail) va rugam sa ne furnizati urmatoarele date pentru facturare: denumire firma sau institutie, adresa, cod fiscal, numar de inregistrare ORC, numar de telefon si persoana de contact.Fara aceste detalii comanda dumneavoastra nu poate fi onorata.Produsele noastre nu sunt bunuri de larg consum, se adreseaza NUMAI PERSOANELOR JURIDICE.

Pentru comenzi on-line:
 
Deschideti-va un cont la noi accesand butonul "deschide cont". Veti primi pe e-mail confirmarea inregistrarii dvs. In felul  acesta veti putea beneficia de toate facilitatile pe care vi le punem la dispozitie pentru a facilita procedura de achizitii pentru laboratorul dumneavoastra. 

1.Autentificati-va cu "e-mail" si"parola" dand click pe butonul "ok" 

2.Dupa autentificare veti putea adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi.

3.Apasati butonul "Comanda!" 

4.Se va deschide pagina in care puteti edita detaliile de livrare si in care va sunt prezentati termenii si conditiile  de livrare, apoi apasati butonul "Finalizare comanda" 

5.In scurt timp veti primi pe e-mail confirmarea comenzii si factura proforma-contract.

6.Dupa confirmarea platii,  veti primi echipamentele comandate conform termenului specificat pe factura proforma.Se poate opta si pentru plata ramburs la livrarea coletului in functie de natura si cantitatea produselor comandate.


Avantajele dumneavoastra ca utilizator inregistrat:
Castigati timp, trimiteti comanda rapid si usor.Pentru a gasi repede produsele dorite, puteti folosi modulul de cautare aflat in partea dreapta sus.Puteti urmari stadiul comenzii dumneavoastra in orice moment.Dupa expedierea coletului veti primi pe adresa de email furnizata de dvs., un e-mail de urmarire a coletului, cu detalii in timp real.Utilizatorii inregistrati beneficiaza de bonusuri de fidelitate.Procesul de deschidere a unui cont este simplu si in avantajul dumneavoastra. Atentie, nu puteti comanda produse ca persoana fizica ! Produsele noastre nu sunt bunuri de larg consum, nu se adreseaza consumatorilor (persoane fizice).

CONDITII GENERALE DE COLABORARE PERSOANE JURIDICE , agenti economici privati :
a
cceptam comenzi de minim 100 RON. Pentru comenzi cu valoare totala de pana la 2000 RON (inclusiv TVA) costul transportului se plateste de beneficiar.Pentru comenzi cu valoare totala de peste 2000 RON (inclusiv TVA) transportul este gratuit. Termenul de livrare poate varia in functie de produs si  se va confirma pentru fiecare comanda in parte.Modalitati de plata : numerar ramburs sau  cu OP

CONDITII GENERALE DE COLABORARE CLIENTI INSTITUTII PUBLICE BUGETARE  Daca sunteti client din categoria institutii bugetare care lucreaza dupa sistemul cerere - oferta - comanda sau prin sistemul de achizitii publice SEAP si daca nu puteti comanda on-line, trimiteti cererea dumneavoastra pe fax  sau e-mail sau apasand butonul  "asistenta pe e-mail" din pagina produsului. Va vom transmite in cel mai scurt timp posibil cea mai buna oferta.Avem cont deschis la Trezorerie.
Alte precizari necesare: imaginile produselor sunt cu titlu informativ si nu implica obligatii contractuale, producatorul putand modifica designul produselor fara o notificare prealabila.
Disponibilitatea produselor in stoc , in limita stocului sau la comanda sunt de asemenea orientative, uneori stocurile variind semnificativ in decurs de cateva ore sau minute.De aceea, pentru a fi siguri de disponibilitatea produselor sau de timpul de livrare specific fiecarui produs, va rugam sa ne contactati.
Pentru orice sugestii sau comentarii referitoare la un anumit produs aveti in pagina fiecarui produs butonul "comenteaza produsul". Ne puteti ajuta astfel sa imbunatatim permanent calitatea produselor si serviciilor oferite.
Înscrieți adresa dvs. de email pentru a primi ultimele noutăți:

Promo:

» toate promotiile