Anemometru PCE-423 cu senzor termic si certificat de calibrare
PCE GROUP

Anemometru PCE-423 cu senzor termic si certificat de calibrare

Codul produsului: IM-1004

Anemometru PCE-423 cu senzor termic si certificat de calibrare

~ 2.069,17 RON ~
Garanție: 12 luni
  Comenzi prin telefon:

0723.310067


» asistență pe email

Cumpără!
  Preț:2.069,17 RON pretul include TVA;
  Stoc:disponibil la comanda
  Descriere produs:

Anemometru PCE-423ICA cu certificat ISO de calibrare
PCE-423 este un anemometru termic pentru măsurarea temperaturii, debitului și vitezei de curgere a aerului. Anemometrul termic, format dintr-un dispozitiv de afișare și o sondă cu senzor termic, permite măsurători rapide și precise, în special la viteze reduse ale aerului. Domeniul de măsurare al anemometrului de înaltă rezoluție variază de la cele mai mici viteze de curgere, de la 0,1 m/s la o rezoluție de 0,01 m/s și până la 25 m/s. Diferite unități (m/s, noduri, km/h, mph, ft/min) pot fi selectate pentru viteza de curgere. Pentru măsurările debitului de volum, se poate face o distincție între CFM și CMM.

PCE-423 poate fi utilizat datorită combinației dintre tija telescopica și a capului de măsurare subțire, în locuri în care există un spațiu mic de măsurare disponibil, sau unde punctul de măsurare este greu accesibil pentru examinator. Sonda telescopică a anemometrului termic poate fi extinsă la o lungime de până la un metru și are un diametru al capului de măsurare de zece milimetri.

Pentru a putea citi rezultatele optim chiar și într-un mediu întunecat, afișajul LCD mare, iluminat al anemometrului termic facilitează măsurarea debitului de aer în condiții de lumină scăzută. Anemometrul termic are o funcție de menținere a datelor, astfel încât ultimele rezultate ale măsurătorilor să poată fi vizualizate din nou. Pentru a economisi bateria în timpul utilizării, anemometrul termic are o funcție de oprire automată, care asigură faptul că contorul se oprește după cinci minute.

După intrarea în secțiunea transversală a canalului, un anemometru termic permite, de asemenea, determinarea debitului de volum în canale, pe lângă măsurarea temperaturii și a vitezei de curgere.

Pentru a înregistra valorile măsurate, debitmetrul este echipat cu o interfață USB. Ca urmare, datele pot fi transferate pe un PC și evaluate cu ajutorul software-ului furnizat. Datele colectate pot fi apoi salvate ca fișiere .txt sau .csv și prelucrate ulterior.

Interval măsurare viteza: 0,1 ... 25,0 m/s (0,3...90 km/h)
Rezoluție: 0,01 m / s
Precizie: ± 5% din valoarea măsurată + 1 cifră

Interval măsurare temperatura: 0 ... 50 ° C
Rezolutie: 0,1 ° C
Precizie: ± 1 ° C
Umiditate: <80% rh
Interfata: USB
Viteza de masurare: aproximativ 0,8 s

Sonda (introdusă): Ø 12 x 185 mm
Sonda (extinsă): Ø 12 x 1000 mm
Diametrul sondei : 10 mm
Baterie 9V
Greutate 274g

COLETUL CONTINE
1 x anemometru termic PCE-423
1 x termosenzor cu polul telescopic
1 x software
1 x cablu de date USB
1 x sursă de alimentare
1 x baterie de 9 V baterie
1 x carcasă de transport
1 x manual de utilizare
1 x certificat de calibrare ISO

  Producator:PCE GROUP
  Specificatii tehnice:
Furnizor de aparatura de laborator,Telecomed SRL, este o firma certificata in managementul calitatii conform ISO 9001:2015 pentru activitatea de comert specializat cu aparatura de laborator,aparate de masura, sticlarie de laborator,consumabile de laborator, tehnica de calcul.

Preturile de pe www.aparatura-de-laborator.ro contin TVA.
Sticlaria de laborator este confectionata din sticla borosilicata, temperatura maxima recomandata pentru utilizare, este de 500 grade C. Produsele din portelan de laborator sunt rezistente pana la temperatura de 1050 grade C.
Aparatele se livreaza cu certificate de garantie si manuale de utilizare in limba romana, iar la cererea utilizatorului, contracost se pot livra cu certificate de etalonare, buletine de verificare metrologica sau alte documente speciale conforme standardelor si legislatiei in vigoare, specifice fiecarui tip de produs.
Designul produselor de pe www.aparatura-de-laborator.ro poate suferi modificari in conformitate cu datele transmise de catre producatori.
Onoram comenzi numai catre persoane juridice (firme, institutii, PFA, etc.).Nu vindem persoanelor fizice.
Este interzisa copierea textelor si imaginilor de pe www.aparatura-de-laborator.ro fara acordul scris al nostru, in caz contrar se sanctioneaza conform legii!
© Telecomed SRL 2007-2019

Înscrieți adresa dvs. de email pentru a primi ultimele noutăți:

Promo:

» toate promotiile

 
 
 
 
 
 
 

aparatura de laborator,aparate de masura si control,aparat de masura,aparatura de precizie,aparatura de laborator precisa,aparate de precizie,aparatura de masura si control,sticlarie de laborator,materiale didactice,ustensile de laborator,balanta,microscop,ph-metru