Telemetru cu laser PCE-LRF
PCE GROUP

Telemetru cu laser PCE-LRF

Codul produsului: IM-1047

Telemetru cu laser PCE-LRF

~ 1.264,49 RON ~
Garanție: 12 luni
  Comenzi prin telefon:

0723.310067


» asistență pe email

Cumpără!
  Preț:1.264,49 RON pretul include TVA;
  Stoc:disponibil la comanda
  Descriere produs:

PCE-LRF este un instrument optic cu laser de masurare a distantei, foarte util in masurarea distantelor de pana la 600 m prin focalizare laser si cu afisarea rezultatului. Se manipuleaza cu o singura mana si asta permite o mai buna stabilizare a imaginii si o masurare mai precisa decat daca ar fi un instrument binocular. Cantareste doar 165 g si reuneste componente tehnice de cea mai inalta calitate si indeplineste cele mai inalte cerinte. Ideal pentru agricultură, silvicultură, sport, timp liber, clima, trafic, arhitectură, construcții, arheologie, navigare, etc, protectie impotriva apei, masurari in aproape orice conditii meteo. Dotat cu un laser de clasa I

Specificatii tehnice:
Gama: 15m la 600m
Precizia  ±1m / ±0.1%
Zoom: 6x
Lentile diametru: 24mm
Camp de vizibilitate al cristalinului: 122m (la 1000m)
Utilizabil pentru oameni care poartă ochelari : da
Tip de laser :clasa 1
Putere: CR-2 baterie de ceas
Dimensiuni : 39 x 110 x 69mm
Greutate: 165g (inclusiv bateria)
Protectie: IP 54

Livrare:
PCE-LRF  600 de metri distanță, baterie și Manualul utilizatorului

  Producator:PCE GROUP
  Specificatii tehnice:
Furnizor de aparatura de laborator,Telecomed SRL, este o firma certificata in managementul calitatii conform ISO 9001:2015 pentru activitatea de comert specializat cu aparatura de laborator,aparate de masura, sticlarie de laborator,consumabile de laborator, tehnica de calcul.

Preturile de pe www.aparatura-de-laborator.ro contin TVA.
Sticlaria de laborator este confectionata din sticla borosilicata, temperatura maxima recomandata pentru utilizare, este de 500 grade C. Produsele din portelan de laborator sunt rezistente pana la temperatura de 1050 grade C.
Aparatele se livreaza cu certificate de garantie si manuale de utilizare in limba romana, iar la cererea utilizatorului, contracost se pot livra cu certificate de etalonare, buletine de verificare metrologica sau alte documente speciale conforme standardelor si legislatiei in vigoare, specifice fiecarui tip de produs.
Designul produselor de pe www.aparatura-de-laborator.ro poate suferi modificari in conformitate cu datele transmise de catre producatori.
Onoram comenzi numai catre persoane juridice (firme, institutii, PFA, etc.).Nu vindem persoanelor fizice.
Este interzisa copierea textelor si imaginilor de pe www.aparatura-de-laborator.ro fara acordul scris al nostru, in caz contrar se sanctioneaza conform legii!
© Telecomed SRL 2007-2019

Înscrieți adresa dvs. de email pentru a primi ultimele noutăți:

Promo:

» toate promotiile

 
 
 
 
 
 
 

aparatura de laborator,aparate de masura si control,aparat de masura,aparatura de precizie,aparatura de laborator precisa,aparate de precizie,aparatura de masura si control,sticlarie de laborator,materiale didactice,ustensile de laborator,balanta,microscop,ph-metru