Luxmetru PCE-170
PCE GROUP

Luxmetru PCE-170

Codul produsului: IM-1056

Luxmetru PCE-170

~ 442,57 RON ~
Garanție: 12 luni
  Comenzi prin telefon:

0723.310067


» asistență pe email

Cumpără!
  Preț:442,57 RON pretul include TVA;
  Stoc:disponibil la comanda
  Descriere produs:

Luxmetru PCE-170,un etalon pentru luminozitate, impresionant pentru stabilitatea pe termen lung, un dispozitiv  excelent în această clasă prin raportul preț / performanță. Poate fi utilizat in birouri, depozite, industriale, clădiri rezidențiale. Aceste instrumente sunt foarte utile in domeniul securitatii si sanatatii. Studiile au demonstrat că, nu numai prea puțina, dar si prea multă lumină poate fi dăunătoare sanatatii.Masoara luminozitatea la punctul de măsurare pe o fotodiodă cu siliciu, indiferent de mărimea și direcția sursei de lumină.

Date tehnice 
Lumina: 0 ... 40000 Lux
Rezolutie: 0,01 Lux
Precizia: ±3 %
Masurari: 2 pe secunda
Dimensiuni:  33 x 54 x 196 mm
Greutate: 180 g

Livrare:
1 x luxmetru PCE-170, 1 x 9V baterie, 1 x sac, manual

  Producator:PCE GROUP
  Specificatii tehnice:
Furnizor de aparatura de laborator,Telecomed SRL, este o firma certificata in managementul calitatii conform ISO 9001:2015 pentru activitatea de comert specializat cu aparatura de laborator,aparate de masura, sticlarie de laborator,consumabile de laborator, tehnica de calcul.

Preturile de pe www.aparatura-de-laborator.ro contin TVA.
Sticlaria de laborator este confectionata din sticla borosilicata, temperatura maxima recomandata pentru utilizare, este de 500 grade C. Produsele din portelan de laborator sunt rezistente pana la temperatura de 1050 grade C.
Aparatele se livreaza cu certificate de garantie si manuale de utilizare in limba romana, iar la cererea utilizatorului, contracost se pot livra cu certificate de etalonare, buletine de verificare metrologica sau alte documente speciale conforme standardelor si legislatiei in vigoare, specifice fiecarui tip de produs.
Designul produselor de pe www.aparatura-de-laborator.ro poate suferi modificari in conformitate cu datele transmise de catre producatori.
Onoram comenzi numai catre persoane juridice (firme, institutii, PFA, etc.).Nu vindem persoanelor fizice.
Este interzisa copierea textelor si imaginilor de pe www.aparatura-de-laborator.ro fara acordul scris al nostru, in caz contrar se sanctioneaza conform legii!
© Telecomed SRL 2007-2019

Înscrieți adresa dvs. de email pentru a primi ultimele noutăți:

Promo:

» toate promotiile

 
 
 
 
 
 
 

aparatura de laborator,aparate de masura si control,aparat de masura,aparatura de precizie,aparatura de laborator precisa,aparate de precizie,aparatura de masura si control,sticlarie de laborator,materiale didactice,ustensile de laborator,balanta,microscop,ph-metru