Stetoscop industrial PCE-S 41
PCE GROUP

Stetoscop industrial PCE-S 41

Codul produsului: IM-1072

Stetoscop industrial PCE-S 41

~ 625,92 RON ~
Garanție: 12 luni
  Comenzi prin telefon:

0723.310067


» asistență pe email

Cumpără!
  Preț:625,92 RON pretul include TVA;
  Stoc:disponibil la comanda
  Descriere produs:

Stetoscop  pentru localizarea zgomotelor si vibratiilor la masini, de exemplu in ventilatoare,supape,rulmenti,pompe,pistoane,turbocompresoare. Se por investiga zone greu accesibile.Stetoscopul contine un traductor piezoelectric,care detecteaza si cel mai mic zgomot.
Setul cu stetoscop include 2 casti reglabile,legate cu un cablu de 2 m.
Temperatura de utilizare  -10...+55°C
Greutate 240 g
Gama 100 Hz...10 kHz


Livrare:
-1 stetoscop PCE-S 41
-1 X căști
-1 X 70 mm senzor din otel
-1 X 290 mm sondă
-1 X bateria 9 V 
-1 Manual

  Producator:PCE GROUP
  Specificatii tehnice:
Furnizor de aparatura de laborator,Telecomed SRL, este o firma certificata in managementul calitatii conform ISO 9001:2015 pentru activitatea de comert specializat cu aparatura de laborator,aparate de masura, sticlarie de laborator,consumabile de laborator, tehnica de calcul.

Preturile de pe www.aparatura-de-laborator.ro contin TVA.
Sticlaria de laborator este confectionata din sticla borosilicata, temperatura maxima recomandata pentru utilizare, este de 500 grade C. Produsele din portelan de laborator sunt rezistente pana la temperatura de 1050 grade C.
Aparatele se livreaza cu certificate de garantie si manuale de utilizare in limba romana, iar la cererea utilizatorului, contracost se pot livra cu certificate de etalonare, buletine de verificare metrologica sau alte documente speciale conforme standardelor si legislatiei in vigoare, specifice fiecarui tip de produs.
Designul produselor de pe www.aparatura-de-laborator.ro poate suferi modificari in conformitate cu datele transmise de catre producatori.
Onoram comenzi numai catre persoane juridice (firme, institutii, PFA, etc.).Nu vindem persoanelor fizice.
Este interzisa copierea textelor si imaginilor de pe www.aparatura-de-laborator.ro fara acordul scris al nostru, in caz contrar se sanctioneaza conform legii!
© Telecomed SRL 2007-2019

Înscrieți adresa dvs. de email pentru a primi ultimele noutăți:

Promo:

» toate promotiile

 
 
 
 
 
 
 

aparatura de laborator,aparate de masura si control,aparat de masura,aparatura de precizie,aparatura de laborator precisa,aparate de precizie,aparatura de masura si control,sticlarie de laborator,materiale didactice,ustensile de laborator,balanta,microscop,ph-metru