Termometru cu infrarosii LS-Plus
PCE GROUP

Termometru cu infrarosii LS-Plus

Codul produsului: IM-1085

Termometru cu infrarosii LS-Plus

~ 3.761,87 RON ~
Garanție: 12 luni
  Comenzi prin telefon:

0723.310067


» asistență pe email

Cumpără!
  Preț:3.761,87 RON pretul include TVA;
  Stoc:disponibil la comanda
  Descriere produs:

Termometru cu infrarosii, utilizabil intr-o gama larga de temperatura - 35 ° C la 900 ° C. Permite realizarea de masuratori foarte precise non- contact pentru a determina exact temperatura componentelor in electronica, la semiconductori, in diagnostice, in intretinerea unor echipamente de precizie mecanice sau electrice. Se pot masura obiecte de 1 mm. Include un senzor termo element de tip K. Pot fi efectuate masuratori inclusiv in lichide.Ecranul afiseaza cantitate mare de informatii, temperatura,min,max, etc.Utilizeaza 4 lasere in cruce pentru o buna focalizare chiar la distanta de 1 mm.Prezinta alarma vizuala si acustica programabila. Prezinta interfata USB pentru PC, soft pentru osciloscop cu posibilitatea afisarii a 20 masurari pe secunda.

Interval de masura: -35...+900 °C
Gama spectrala: 8-14 microni
Ambient: 0...+50 °C
Umiditate relativa: 10-95
Rezolutie: 0,1 °C
Precizie: ±0,75 %,
Precizia sondei de tip K: ±0,75 %
Rezolutie optica 75:1
Afisaj: LCD iluminat rosu,albastru
Raspuns: 150 ms
Focalizare:punct laser
Memorie si registru de date
Dimensiuni: 190 x 38 x 45 mm
Greutate: 150 g
Soft: Soft de tip osciloscop, 20 valori pe secunda
Alimentare: 2 AA baterii alcaline sau USB
Prezinta functii pentru calculul min, max,diferenta,temperatura medie,alarma programabila pentru prag superior si inferior

Livrare:
Infrarosu Termometru-LS Plus, senzor de tip K termo element, geanta capitonata transport, cablu USB, software-ul,  sac de protecție, baterie și manual de utilizare.

  Producator:PCE GROUP
  Specificatii tehnice:
Furnizor de aparatura de laborator,Telecomed SRL, este o firma certificata in managementul calitatii conform ISO 9001:2015 pentru activitatea de comert specializat cu aparatura de laborator,aparate de masura, sticlarie de laborator,consumabile de laborator, tehnica de calcul.

Preturile de pe www.aparatura-de-laborator.ro contin TVA.
Sticlaria de laborator este confectionata din sticla borosilicata, temperatura maxima recomandata pentru utilizare, este de 500 grade C. Produsele din portelan de laborator sunt rezistente pana la temperatura de 1050 grade C.
Aparatele se livreaza cu certificate de garantie si manuale de utilizare in limba romana, iar la cererea utilizatorului, contracost se pot livra cu certificate de etalonare, buletine de verificare metrologica sau alte documente speciale conforme standardelor si legislatiei in vigoare, specifice fiecarui tip de produs.
Designul produselor de pe www.aparatura-de-laborator.ro poate suferi modificari in conformitate cu datele transmise de catre producatori.
Onoram comenzi numai catre persoane juridice (firme, institutii, PFA, etc.).Nu vindem persoanelor fizice.
Este interzisa copierea textelor si imaginilor de pe www.aparatura-de-laborator.ro fara acordul scris al nostru, in caz contrar se sanctioneaza conform legii!
© Telecomed SRL 2007-2019

Înscrieți adresa dvs. de email pentru a primi ultimele noutăți:

Promo:

» toate promotiile

 
 
 
 
 
 
 

aparatura de laborator,aparate de masura si control,aparat de masura,aparatura de precizie,aparatura de laborator precisa,aparate de precizie,aparatura de masura si control,sticlarie de laborator,materiale didactice,ustensile de laborator,balanta,microscop,ph-metru