Durimetru beton PCE-HT-225a
PCE GROUP

Durimetru beton PCE-HT-225a

Codul produsului: PCE-HT-225a

Durimetru beton PCE-HT-225a

~ 1.991,58 RON ~
Garanție: 12
  Comenzi prin telefon:

0723.310067


» asistență pe email

Cumpără!
  Preț:1.991,58 RON pretul include TVA;
  Stoc:in limita stocului
  Descriere produs:

Durimetru beton cu utilitate extinsa si asupra altor materiale, testarea rezistentei obiectelor, a produselor de pe o banda rulanta dupa metoda Schmidt. In urma testului de duritate e masurata rezistenta la compresiune (kg / cm ² sau transformate în N / mm ²). Exemplu: B 25 înseamnă că este  beton cu o rezistenta la compresiune de 25 N / mm ². Pe spatele aparatului exista un tabel de conversie (click pe poza).

Specificație tehnică 
De timp: 100 ... 600 kg/cm² (~ 9,81 ... 58,9 N/mm²)
Precizia  ±18 kg/cm² (~ ±1,8 N/mm²)
Impactul energie: 2207 J 
Arata scară de măsurare pe partea din fata:  0 ... 100 (unitati)
Scala de rezistenta la compresiune de pe partea din spate 
valorile în kg / cm ² (cu unghi indicație) 
Rectificarea tabelul de măsurători: manualul tehnic 
Beton grosime (materiale grosime): maxim  70 cm
Dimensiuni:  Drm 66 x 280 mm
Greutate:  1 kg 

Optional se poate achizitiona Certificat de Calibrare

  Producator:PCE GROUP
  Specificatii tehnice:
Furnizor de aparatura de laborator,Telecomed SRL, este o firma certificata in managementul calitatii conform ISO 9001:2015 pentru activitatea de comert specializat cu aparatura de laborator,aparate de masura, sticlarie de laborator,consumabile de laborator, tehnica de calcul.

Preturile de pe www.aparatura-de-laborator.ro contin TVA.
Sticlaria de laborator este confectionata din sticla borosilicata, temperatura maxima recomandata pentru utilizare, este de 500 grade C. Produsele din portelan de laborator sunt rezistente pana la temperatura de 1050 grade C.
Aparatele se livreaza cu certificate de garantie si manuale de utilizare in limba romana, iar la cererea utilizatorului, contracost se pot livra cu certificate de etalonare, buletine de verificare metrologica sau alte documente speciale conforme standardelor si legislatiei in vigoare, specifice fiecarui tip de produs.
Designul produselor de pe www.aparatura-de-laborator.ro poate suferi modificari in conformitate cu datele transmise de catre producatori.
Onoram comenzi numai catre persoane juridice (firme, institutii, PFA, etc.).Nu vindem persoanelor fizice.
Este interzisa copierea textelor si imaginilor de pe www.aparatura-de-laborator.ro fara acordul scris al nostru, in caz contrar se sanctioneaza conform legii!
© Telecomed SRL 2007-2019

Înscrieți adresa dvs. de email pentru a primi ultimele noutăți:

Promo:

» toate promotiile

 
 
 
 
 
 
 

aparatura de laborator,aparate de masura si control,aparat de masura,aparatura de precizie,aparatura de laborator precisa,aparate de precizie,aparatura de masura si control,sticlarie de laborator,materiale didactice,ustensile de laborator,balanta,microscop,ph-metru