Tester lungime cablu,intreruperi, detectie tensiune
PCE GROUP

Tester lungime cablu,intreruperi, detectie tensiune

Tester lungime cablu,intreruperi, detectie tensiune

~ 2.307,7 RON ~
Garanție: 12
  Comenzi prin telefon:

0723.310067


» asistență pe email

Cumpără!
  Preț:2.307,7 RON pretul include TVA;
  Stoc:in limita stocului
  Descriere produs:

Instrument de masura pentru a determina lungimea unui cablu de pana in 700 m, detecteaza cu precizie intreruperile din cablu, tensiunea de alimentare de pana la 250 V. Valabil pentru toate tipurile de cablu din cupru, infasurate in role sau in ziduri si tevi, cabluri aeriene electrice conventionale sau cabluri pentru antena. Cu ajutorul corectiei NVP, poate fi extinsa masurarea si la aluminiu si la alte tipuri de cablu.
Date tehnice:
Lungime masurata:  0 m / 750 m
Precizie lungime: + / -2% Plus + / - 60 cm
Tensiune masurata: Gama: 0 ... 250 V
Precizie tensiune: + / -3%, plus + / -1 V
Frecvente de test: (575 Hz / 977 Hz / 1.0 kHz / 7.82 kHz)
LCD (122 x 32 pixeli)

Livrare:
1x-instrument cablu-metru , 1x pungă de nailon, 4x AA baterie, 2x crocodili contact,
1x Manual de utilizare 

  Producator:PCE GROUP
  Specificatii tehnice:
Furnizor de aparatura de laborator,Telecomed SRL, este o firma certificata in managementul calitatii conform ISO 9001:2015 pentru activitatea de comert specializat cu aparatura de laborator,aparate de masura, sticlarie de laborator,consumabile de laborator, tehnica de calcul.

Preturile de pe www.aparatura-de-laborator.ro contin TVA.
Sticlaria de laborator este confectionata din sticla borosilicata, temperatura maxima recomandata pentru utilizare, este de 500 grade C. Produsele din portelan de laborator sunt rezistente pana la temperatura de 1050 grade C.
Aparatele se livreaza cu certificate de garantie si manuale de utilizare in limba romana, iar la cererea utilizatorului, contracost se pot livra cu certificate de etalonare, buletine de verificare metrologica sau alte documente speciale conforme standardelor si legislatiei in vigoare, specifice fiecarui tip de produs.
Designul produselor de pe www.aparatura-de-laborator.ro poate suferi modificari in conformitate cu datele transmise de catre producatori.
Onoram comenzi numai catre persoane juridice (firme, institutii, PFA, etc.).Nu vindem persoanelor fizice.
Este interzisa copierea textelor si imaginilor de pe www.aparatura-de-laborator.ro fara acordul scris al nostru, in caz contrar se sanctioneaza conform legii!
© Telecomed SRL 2007-2019

Înscrieți adresa dvs. de email pentru a primi ultimele noutăți:

Promo:

» toate promotiile

 
 
 
 
 
 
 

aparatura de laborator,aparate de masura si control,aparat de masura,aparatura de precizie,aparatura de laborator precisa,aparate de precizie,aparatura de masura si control,sticlarie de laborator,materiale didactice,ustensile de laborator,balanta,microscop,ph-metru