Rugozimetru PCE-RT 1200
PCE GROUP

Rugozimetru PCE-RT 1200

Rugozimetru PCE-RT 1200

~ 5.994,85 RON ~
  Comenzi prin telefon:

0723.310067


» asistență pe email

Cumpără!
  Preț:5.994,85 RON pretul include TVA;
  Stoc:disponibil la comanda
  Descriere produs:
Rugozimetrul PCE-RT 1200 este un aparat mobil utilizat pentru a determina rugozitatea suprafeței, în laborator, în producție și, în general, oriunde se determină rugozitatea suprafețelor plane. optional prin achizitionarea suplimentara a unor sonde ce nu sunt incluse, pot fi masurate si suprafete curbe, rugozitatea in interiorul unor gauri.
 
Valorile măsurate sunt afișate pe afișajul OLED foarte clar. În plus, rugozimetrul are o opțiune de stocare de până la 20 de valori măsurate, care ulterior pot fi citite prin interfața micro USB. În acest scop, software-ul de măsurare inclus este de ajutor, iar Cablul USB descarca datele pe PC dar si incarca bateria încorporată. La o incarcare a bateriei se pot face cam 3000 masuratori.
 
Rugozimetrul PCE-RT1200 opereaza pe metoda de contact stylus conform ISO 3274. Aceasta este o metodă tactila, în care vârful sondei (diamant) al aparatului la o viteză uniformă, este tras în direcție orizontală pe suprafața unei piese de prelucrat. Deplasarea orizontală a vârfului sondei conduce simultan la un separator vertical. Această deplasare este detectată printr-o măsurătoare de deplasare inductivă în rugozimetru și corespunde profilului de suprafață al piesei de prelucrat. Rugozimetrul percepe astfel profilul suprafetei, detectează abaterile în formă și calculează parametrii de rugozitate.
 

Parametri de măsurare

Ra, Rz, Rq, Rt

Domenii de măsurare

Ra, Rq: 0,005 ... 16,00 µm 
Rz, Rt: 0,02 ... 200,0 µm

Raza varfului sondei

5 µm

Material pentru vârful sondei

Diamant, 90 °

Forța maximă recomandată pentru măsurarea statică

4 mN (0,4 gf)

Rază longitudinală de ghidare

45 mm

Distanța maximă de rulare

15 mm

Principiul de măsurare

inductiv

Filtru lungime de undă

0,25 mm / 0,8 mm / 2,5 mm

Viteza de urmărire

0.135 mm / s la cutoff lungime de undă: 0,25 mm 
0,5 mm / s la cutoff lungime de undă: 0,8 mm 
1 mm / s la lungimea de undă de tăiere: 2,5 mm 
Viteza de retur: 1 mm / s

Precizia de măsurare

<± 10%

Repetabilitate

<6%

Afisaj

OLED

Unități

μm / μinch (comutare)

Interfață

micro USB

Sursa de alimentare

baterie reîncărcabilă Li-ion

Dimensiunea L x L x H

150 x 60 x 43 mm

Greutate

370 g

 
Coletul contine
1 x Rugozitatea PCE-RT 1200 
1 x Proba 
1 x Capac de protecție pentru proba
1 x Mandrină 
1 x Software 
1 x Calibrare(plana) 
1 x Standard rugozitate 
1 x Cablu USB 
1 x Adaptor de încărcare 
1 x Geantă 
1 x Manual
  Producator:PCE GROUP
  Specificatii tehnice:
Furnizor de aparatura de laborator,Telecomed SRL, este o firma certificata in managementul calitatii conform ISO 9001:2015 pentru activitatea de comert specializat cu aparatura de laborator,aparate de masura, sticlarie de laborator,consumabile de laborator, tehnica de calcul.

Preturile de pe www.aparatura-de-laborator.ro contin TVA.
Sticlaria de laborator este confectionata din sticla borosilicata, temperatura maxima recomandata pentru utilizare, este de 500 grade C. Produsele din portelan de laborator sunt rezistente pana la temperatura de 1050 grade C.
Aparatele se livreaza cu certificate de garantie si manuale de utilizare in limba romana, iar la cererea utilizatorului, contracost se pot livra cu certificate de etalonare, buletine de verificare metrologica sau alte documente speciale conforme standardelor si legislatiei in vigoare, specifice fiecarui tip de produs.
Designul produselor de pe www.aparatura-de-laborator.ro poate suferi modificari in conformitate cu datele transmise de catre producatori.
Onoram comenzi numai catre persoane juridice (firme, institutii, PFA, etc.).Nu vindem persoanelor fizice.
Este interzisa copierea textelor si imaginilor de pe www.aparatura-de-laborator.ro fara acordul scris al nostru, in caz contrar se sanctioneaza conform legii!
© Telecomed SRL 2007-2019

Înscrieți adresa dvs. de email pentru a primi ultimele noutăți:

Promo:

» toate promotiile

 
 
 
 
 
 
 

aparatura de laborator,aparate de masura si control,aparat de masura,aparatura de precizie,aparatura de laborator precisa,aparate de precizie,aparatura de masura si control,sticlarie de laborator,materiale didactice,ustensile de laborator,balanta,microscop,ph-metru