Tester lichid de frâna PCE-BFT1
PCE GROUP

Tester lichid de frâna PCE-BFT1

Codul produsului: PCE-BFT 1

Tester lichid de frâna PCE-BFT1

~ 143,69 RON ~
Garanție: 12 luni
  Comenzi prin telefon:

0723.310067


» asistență pe email

Cumpără!
  Preț:143,69 RON pretul include TVA;
  Stoc:disponibil la comanda
  Descriere produs:Tester lichid de frâna PCE-BFT 1

Un aparat util de uz profesional, din material plastic rezistent la coroziune si acizi, in forma de stilou, testerul pentru lichidul de frană trebuie sa fie prezent în fiecare masina. Cu Testerul de lichid de frana poate fi verificat rapid si cu acuratete conținutul de apa din lichidul de frana. 5 LED-uri indica cantitatea exacta de apa in lichidul de frana. Poate fi detectat cu exactitate momentul cand lichidul de frana are nevoile de o schimbare. O revizuire periodica a calitatii lichidului de frana este utila pentru siguranta dumneavoastra avand in vedere ca in lichidului de frana se acumuleaza in mod continuu apa. De la doar o concentratie de 3 la suta apa, apar riscuri la franare.

Specificații tehnice

Afișaj:     optic cu LED-uri
Clasa de protectie: IP44
Alimentare: baterie
Dimensiuni: 25 x 150 mm (diametru x lungime)
Greutate: aproximativ 40 g
  Producator:PCE GROUP
  Specificatii tehnice:

  Vă mai recomandăm:

Video endoscop DE25
555,23 RON
Vibrometru auto
875 RON
Furnizor de aparatura de laborator,Telecomed SRL, este o firma certificata in managementul calitatii conform ISO 9001:2015 pentru activitatea de comert specializat cu aparatura de laborator,aparate de masura, sticlarie de laborator,consumabile de laborator, tehnica de calcul.

Preturile de pe www.aparatura-de-laborator.ro contin TVA.
Sticlaria de laborator este confectionata din sticla borosilicata, temperatura maxima recomandata pentru utilizare, este de 500 grade C. Produsele din portelan de laborator sunt rezistente pana la temperatura de 1050 grade C.
Aparatele se livreaza cu certificate de garantie si manuale de utilizare in limba romana, iar la cererea utilizatorului, contracost se pot livra cu certificate de etalonare, buletine de verificare metrologica sau alte documente speciale conforme standardelor si legislatiei in vigoare, specifice fiecarui tip de produs.
Designul produselor de pe www.aparatura-de-laborator.ro poate suferi modificari in conformitate cu datele transmise de catre producatori.
Onoram comenzi numai catre persoane juridice (firme, institutii, PFA, etc.).Nu vindem persoanelor fizice.
Este interzisa copierea textelor si imaginilor de pe www.aparatura-de-laborator.ro fara acordul scris al nostru, in caz contrar se sanctioneaza conform legii!
© Telecomed SRL 2007-2019

Înscrieți adresa dvs. de email pentru a primi ultimele noutăți:

Promo:

» toate promotiile

 
 
 
 
 
 
 

aparatura de laborator,aparate de masura si control,aparat de masura,aparatura de precizie,aparatura de laborator precisa,aparate de precizie,aparatura de masura si control,sticlarie de laborator,materiale didactice,ustensile de laborator,balanta,microscop,ph-metru