Altimetru ZipLevel 25
PCE GROUP

Altimetru ZipLevel 25

Codul produsului: ZL-25

Altimetru ZipLevel 25

~ 4.138,34 RON ~
Garanție: 12 luni
  Comenzi prin telefon:

0723.310067


» asistență pe email

Cumpără!
  Preț:4.138,34 RON pretul include TVA;
  Stoc:disponibil la comanda
  Descriere produs:
Altimetrul Ziplevel este un instrument profesional de precizie, utilizat in constructii, in scopul stabilirii cu exactitate a inaltimii fata de un anumit nivel. Oferă domeniu de masurare de pana la 6 m pe verticală și de până la 50 m într-un cerc, cu precizie de 3 mm. Cablul de măsurare patentat este cu gaz-lichid, extrem de stabil, sistemul funcționează fiabil de la -30 ° C până la +70 ° C , avand compensare de temperatura si presiune. Astfel, acest altimetru de precizie este perfect pentru realizarea de constructii dificile. Datorită dimensiunilor sale compacte, usurinta de operare, se reduc costurile in realizarea unei constructii. Contine o memorie interna de 135 de valori.

Specificatii tehnice

Gama

pe orizontală ± 25 m 
verticală ± 6 m

Total

max. 50 m

Temperatura de operare

-30 ... +70 ° C

Funcții

ZERO - de referință nivelul stabilit la 0 
HOLD - Salvează aceasta masurare
RES - toleranță 2 mm / 5 mm / 1 cm
 
MARK - prea mult, prea putin , atins 
Beep, marjă de toleranță reglabil
a
CAL, calibrat de utilizator si multe altele.

Unități

mm / cm / m

Precizie

3 mm

Alimentare

9 V baterie

Clasa de protectie

IP 67

Greutate

3.5 kg inclusiv acumulator

Dimensiuni

270 x 400 x 190 mm

Livrare 
1 x Altimetru ZipLevel 25, 1 x 9 V baterie, 1 x Manual
  Producator:PCE GROUP
  Specificatii tehnice:
Furnizor de aparatura de laborator,Telecomed SRL, este o firma certificata in managementul calitatii conform ISO 9001:2015 pentru activitatea de comert specializat cu aparatura de laborator,aparate de masura, sticlarie de laborator,consumabile de laborator, tehnica de calcul.

Preturile de pe www.aparatura-de-laborator.ro contin TVA.
Sticlaria de laborator este confectionata din sticla borosilicata, temperatura maxima recomandata pentru utilizare, este de 500 grade C. Produsele din portelan de laborator sunt rezistente pana la temperatura de 1050 grade C.
Aparatele se livreaza cu certificate de garantie si manuale de utilizare in limba romana, iar la cererea utilizatorului, contracost se pot livra cu certificate de etalonare, buletine de verificare metrologica sau alte documente speciale conforme standardelor si legislatiei in vigoare, specifice fiecarui tip de produs.
Designul produselor de pe www.aparatura-de-laborator.ro poate suferi modificari in conformitate cu datele transmise de catre producatori.
Onoram comenzi numai catre persoane juridice (firme, institutii, PFA, etc.).Nu vindem persoanelor fizice.
Este interzisa copierea textelor si imaginilor de pe www.aparatura-de-laborator.ro fara acordul scris al nostru, in caz contrar se sanctioneaza conform legii!
© Telecomed SRL 2007-2019

Înscrieți adresa dvs. de email pentru a primi ultimele noutăți:

Promo:

» toate promotiile

 
 
 
 
 
 
 

aparatura de laborator,aparate de masura si control,aparat de masura,aparatura de precizie,aparatura de laborator precisa,aparate de precizie,aparatura de masura si control,sticlarie de laborator,materiale didactice,ustensile de laborator,balanta,microscop,ph-metru