Balanta farmaceutica ATZ1200
AXIS

Balanta farmaceutica ATZ1200

Codul produsului: AL-3035

Balanta farmaceutica ATZ1200

~ 1.924,23 RON ~
Garanție: 24 luni
  Comenzi prin telefon:

0723.310067


» asistență pe email

Cumpără!
Fișa tehnică a produsului (PDF) »
  Preț:1.924,23 RON pretul include TVA;
  Stoc:disponibil la comanda
  Descriere produs:
Balanta ATZ1200
Capacitate 1200g
Precizie 0,01 g
Platan inox 150 mm
Calibrare externa
Timp de cantarire < 2s
Tara completa -1200 g
Dimensiuni 185x290x90mm
Alimentare -230V 50Hz
 
Balanțele de laborator ATZ sunt balanțe profesionale pentru laborator, compacte, de dimensiuni reduse, cu un raport calitate-preț foarte bun, ceea ce le recomandă pentru utilizare pe scară largă în toate domeniile de activitate care necesită efectuarea de cântăriri : laboratoare, farmacii, magazine de bijuterii sau alte unitați de lucru care necesită măsuratori de precizie inaltă.Balanțele ATZ au sistem de calibrare externă, sunt robuste si fiabile.  Afișajul mare, iluminat și tastatura simplă cu funcții multiple, facilitează utilizarea ușoară și eficientă.
Toate balanțele serie ATZ au set complet și bogat de funcții speciale: numărare piese, cântărire procentuală, rețetă,schimbarea unității de măsură (g, ct, lb, oz, ozt, gr, dwt), totalizare , filtrare vbrații, cântărire dinamică (animale,obiecte în mișcare) etc.
Interfața RS232C permite conectarea calculatorului sau a printerului pentru imprimarea de buletine de măsură, rapoarte sau pentru arhivarea datelor măsurate. Opțional, balanlete ATZ pot fi dotate si cu interfața USB, contra cost. Formatul datelor este in concordanta cu GLP și cerințele sistemelor de certificare a calității.
Balanțele de laborator ATZ se pot utiliza în domenii de interes public definite conform legislației în vigoare (cântăriri în scopul vânzării, cântăriri în scopul preparării de medicamente, cântăriri in scopul emiterii de buletine de măsură cu valoare legală – farmacii, magazine de bijuterii, laboratoare etc.). Se livrează cu documentele necesare utilizării în domenii de interes public.

Accesorii optionale 
Interfata USB - 56 RON cu TVA

  Producator:AXIS
  Specificatii tehnice:
CALIBRARE
EXTERNA balante farmaceutice
PRECIZIE
0,01 g balante farmaceutice
CAPACITATE
1200 g balante farmaceutice
DIAMETRU PLATAN
150 mm balante farmaceutice
AFISAJ
LCD balante farmaceutice
DIMENSIUNI
240x275x90 mm balante farmaceutice
ALIMENTARE
~230V 50Hz 6VA / =12V 160mA balanta farmaceutica
INTERFATA
RS232 balanta farmaceutica
CERTIFICATE
CE+M se poate utilia in domenii de interes public (farmacii, magazine, alte domenii care necesita legalizari) balanta balanta farmaceutica
BALANTELE CERTIFICATE CE+M AU VERIFICARE METROLOGICA SI SE POT UTILIZA IN DOMENII DE INTERES PUBLIC

  Vă mai recomandăm:

Distilator de apa
1.350,71 RON
Furnizor de aparatura de laborator,Telecomed SRL, este o firma certificata in managementul calitatii conform ISO 9001:2015 pentru activitatea de comert specializat cu aparatura de laborator,aparate de masura, sticlarie de laborator,consumabile de laborator, tehnica de calcul.

Preturile de pe www.aparatura-de-laborator.ro contin TVA.
Sticlaria de laborator este confectionata din sticla borosilicata, temperatura maxima recomandata pentru utilizare, este de 500 grade C. Produsele din portelan de laborator sunt rezistente pana la temperatura de 1050 grade C.
Aparatele se livreaza cu certificate de garantie si manuale de utilizare in limba romana, iar la cererea utilizatorului, contracost se pot livra cu certificate de etalonare, buletine de verificare metrologica sau alte documente speciale conforme standardelor si legislatiei in vigoare, specifice fiecarui tip de produs.
Designul produselor de pe www.aparatura-de-laborator.ro poate suferi modificari in conformitate cu datele transmise de catre producatori.
Onoram comenzi numai catre persoane juridice (firme, institutii, PFA, etc.).Nu vindem persoanelor fizice.
Este interzisa copierea textelor si imaginilor de pe www.aparatura-de-laborator.ro fara acordul scris al nostru, in caz contrar se sanctioneaza conform legii!
© Telecomed SRL 2007-2019

Înscrieți adresa dvs. de email pentru a primi ultimele noutăți:

Promo:

» toate promotiile

 
 
 
 
 
 
 

aparatura de laborator,aparate de masura si control,aparat de masura,aparatura de precizie,aparatura de laborator precisa,aparate de precizie,aparatura de masura si control,sticlarie de laborator,materiale didactice,ustensile de laborator,balanta,microscop,ph-metru