
Analizor de lapte MilkoScope JULIE Z7 Automatic
Analizorul de lapte Julie Z7 insumeaza toate inovatiile Scope Electric
Este un aparat de ultima generatie foarte performant si corespunde celor mai mari exigente
Senzorul analizorului Z7 este is realizat cu o tehnologie speciala care garanteaza inalta precizie.
Carcasa – aluminiu 3 mm
Afisaj LCD mare , 4 randuri, 20 simboluri
Panou de comanda cu meniu operational detaliat care permite lucrul rapid si usor
Afisaj LCD mare , 4 randuri, 20 simboluri
Panou de comanda cu meniu operational detaliat care permite lucrul rapid si usor
Posibilitate de memorare a provenientei probelor cu editarea denumirii fiecarui producator de lapte, posibilitate de memorare a cantitatii de lapte furnizat
pH metru profesional incorporat , foarte precis si independent de senzorul pentru lapte, cu afisaj separat.
Imprimata termica incorporata care printeaza valorile pentru toti parametrii masurati. Poate fi dezactivata.
Sistem Scope , dezvoltat de Scope Electric,care permite pornirea automata a analizelor doar prin asezarea vasului de proba sub mecanismul de pipetare – nu este necesara apasarea altui buton.
Filtru incorporat pentru protectie la fluctuatiile de curent electric.
Sistem de reglare a semnalului sonor
Optiune de conectare la PC cu un cablu ºi software incluse în kit-ul analizorului.
Analizorul de lapte are 3 canale de calibrare si poate fi setat pentru 3 tipuri de lapte, ales de cãtre client.
Calibrarea pentru 1 tip de lapte ales de catre utilizator, este inclusa în preþul analizorului, alte calibrari in plus, la alegere , se fac contra cost.
Curatare automata, cu solutie preparata din concentrat MilkoScope Flush concentrat . Un flacon 500 ml de solutie de curatare inclus in pret.
Mesaj scris si alarma audio pentru necesitatea de curatare.
Calibrarea pentru 1 tip de lapte ales de catre utilizator, este inclusa în preþul analizorului, alte calibrari in plus, la alegere , se fac contra cost.
Curatare automata, cu solutie preparata din concentrat MilkoScope Flush concentrat . Un flacon 500 ml de solutie de curatare inclus in pret.
Mesaj scris si alarma audio pentru necesitatea de curatare.
Se poate utiliza atat in laboratoarele marilor companii procesatoare de lapte care lucreaza cu un numar mare de probe cat si in laboratoarele certificate.
Potrivit pentru toate tipurile de lapte de origine animalã , lapte uman si lapte de soia.
Compozitia chimica al laptelui de calitate provenit de la diferite animale:
Tipul laptelui
|
Densitate
|
Apa
% |
SNF
|
Grasimi
|
Proteine
Totale %
|
Caseina
в % |
Albumina si Globulina
в % |
Lactoza
% |
Solide
( Minerale) % |
Calorii
( kcal in 100 g) |
Vaca
|
1.0320
|
87.30
|
12.70
|
3.70
|
3.50
|
3.00
|
0.50
|
4.80
|
0.70
|
69
|
Capra
|
1.0330
|
86.82
|
13.18
|
4.07
|
3.76
|
3.10
|
0.66
|
4.44
|
0.80
|
73
|
Oaie
|
1.0377
|
78.70
|
21.30
|
8.94
|
6.34
|
5.34
|
1.00
|
5.02
|
1.00
|
109
|
Bivolita
|
1.0335
|
82.41
|
17.59
|
7.51
|
4.72
|
4.12
|
0.60
|
4.52
|
0.84
|
110
|
Iapa
|
1.0320
|
90.60
|
9.40
|
1.41
|
2.00
|
1.30
|
0.70
|
5.90
|
0.36
|
|
Magarita
|
1.032
|
90.05
|
9.95
|
1.00
|
1.7
|
1.00
|
0.70
|
6.8
|
0.45
|
Domeniu de masura
|
Descriere tehnica:
|
||
Grasimi:
|
0,00% – 25,00%
|
Volumul probei:
|
5-12 ml.
|
Proteine:
|
0,00% – 15,00%
|
Timp de masurare:
|
50sec.
|
Lactoza:
|
0,00% – 20,00%
|
Temperatura probei:
|
5 – 40°C
|
SNF:
|
0,00% – 50,00%
|
Umiditate:
|
0 – 80% RH
|
Solide:
|
0,00% – 10,00%
|
Procesare a datelor:
|
RS 232 port
|
Densitate:
|
1000-1200 kg/m3
|
Alimentare:
|
110/230VAC±10%,50/60Hz
|
Adaos apa:
|
0% – 100%
|
Consum:
|
40W
|
Punct inghet:
|
-0,400 … -0,700°C
|
Dimensiuni:
|
H=310 mm,W=270 mm,D=400 mm
|
Temperatura
probei:
|
5 – 30°C
|
Greutate:
|
6,5 kg
|
pH | 0,00-14,00 |
Deviatia standard la mai multe analize ale aceleiasi probe este ±0.01% pentru toti parametrii
Acuratete:
|
Livrarea contine
|
|||
Grasimi:
|
±0.01%
|
metoda Rose Gottlieb
|
Aparatul de analiza Julie C2
|
|
Proteine:
|
±0.01%
|
metoda Kjeldahl
|
Cablu alimentare 220V
|
|
Lactoza:
|
±0.01%
|
metoda polarimetrica
|
Cablu serial pentru PC
|
|
SNF:
|
±0.01
|
metoda uscare in etuva
|
Pahar pentru proba
|
|
Densitate:
|
±0,1kg/m3
|
metoda picnometrului
|
Stut de rezerva
|
|
Adaos apa:
|
±1%
|
metoda crioscopica
|
Concentrat de curatare 500 ml
|
|
Punct inghet: | 0,005 °C | 1 rola de hartie termica | ||
pH |
±0.01
|
Senzor pH |
||
Solutii pH | ||||
Manual de utilizare | ||||
CD cu software |