pH metru portabil special pentru carne
Model HI 99163
Descriere:
Carcasa rezistenta la apa si la umiditatea excesiva caracteristica in industria alimentara
Electrod de pH special cu senzor de temperatura inclus, cu design special pentru industria alimentara
Electrodul este usor de curatat, varful sau conic este special conceput pentru masuratori in semisolide , iar lama de la capatul electrodului permite taierea carnii pentru a se face o masurare cat mai exacta in situ.
Se poate folosi atat in produse lichide, vascoase cat si in produse solide
Electrolitul din electrod nu contine AgCl si nu contamineaza alimentele
Calibrare automata cu functie de autodetectie a solutiei de calibrare si indicator al stabilitatii la masurare
Temperatura este afisata permanent pe afisajul LCD
Alimentare cu baterii AA 1,5 V , afisajul indica descarcarea bateriilor
Domeniu
|
pH
|
-2.00 to 16.00 pH
|
Domeniu
|
Temperatura
|
-5.0 to 105.0°C / 23.0 to 221.0°F
|
Resolutie
|
pH
|
0.01 pH
|
Resolutie
|
Temperatura
|
0.1°C / 0.1°F
|
Acuratete
|
pH
|
±0.02 pH
|
Acuratete
|
Temperatura
|
±0.5°C (pana la 60°C)
|
Calibrare pH
|
|
automata, 1 sau 2 puncte
cu 2 seturi de valori standard memorate
(pH 4.01 / 7.01 / 10.01 or pH 4.01 / 6.86 / 9.18)
|
Compensare de temperatura
|
|
Automata -5 … 105°C
|
Electrod de pH
|
|
FC 232D cu lama inclusa
|
Alimentare
|
|
Baterii 3 x 1.5V AA / approx. 1500 ore de
lucru, inchidere automata dupa 8 min.
de neutilizare
|
Mediu de lucru
|
|
0 to 50°C (32 to 122°F); RH max 100%
|
Dimensiuni
|
|
150 x 80 x 36 mm (5.9 x 3.1 x 1.4″)
|
Greutate
|
|
210 g (7.4 oz.)
|
Se livreaza cu electrod de masura, lama pentru carne, solutii de calibrare pH 4 si 7 – 20 ml, solutii de curatare electrod 2×20 ml, geanta de transport si manual de utilizare.